Brædstrup Rideklub. BRI.

Støtteforening

Velkommen til Brædstrup Rideklubs Støtteforening

Print Blanketten HER

I Brædstrup Rideklub støtteforeningen forsøger vi at samle penge ind til at hjælpe Brædstrup Rideklub med de anskaffelser som selve driften af rideskolen ikke kan tjene ind, feks. har støtteforening hjulpet Brædstrup Rideklub med nye elevheste, div. udstyr, renovering af rytterstue og til hegn omkring elevhestefolden.

For at skaffe penge til at hjælpe rideklubben sælger støtteforeningen, sponsorater, reklamepladser i ridehallen, søger fonde, og ved at sælge disse medlemskaber.

Pris for medlemskab af Brædstrup Rideklubs Støtteforening:

100 kr. i årligt kontingent for passive medlemmer.

Vi håber meget, at ryttere, forældre, bedsteforældre og andre heste-interesserede vil påskønne det store arbejde, vi gør for at hjælpe Brædstrup Rideklub ved at støtte os med et medlemskab.

Det eneste, man skal gøre, er at indbetale kontingentet på støtteforeningens konto i Sydbank Bank: 7160 - 108 3901 og HUSK at angive fornavn og efternavn.

______________________________________________________________________________________

Udfyldes og afleveres i Mccabes Tack & Feed, eller til omdeleren.

Alternativ mailes til: snielsen1967@gmail.com

Brædstrup Rideklub´s støtteforening, takker for støtten.

NAVN:________________________________________________

EMAIL:________________________________________________